over brixion

Het beste moment om te beginnen met automatisering was tien jaar geleden. Het op één na beste moment om de bedrijfsprocessen in jouw organisatie te gaan automatiseren is: VANDAAG!

Veel bedrijven grijpen naar standaard software die er voor hun branche beschikbaar is en worstelen vervolgens om hun interne processen daarop aan te passen. Wij zijn van mening dat dat de omgekeerde wereld is. Investeer in maatwerk software dat is gemaakt voor jouw organisatie. Begin klein en zorg dat je organisatie meegroeit met die veranderingen. Hierdoor voorkom je dat je medewerkers zich overvallen voelen en misschien het gevoel krijgen dat hun baan binnenkort niet meer bestaat.

Websites

We weten allemaal allang dat een gelikte website het visitekaartje is van je bedrijf. Maar tegenwoordig is die website veel meer dan dat visitekaartje. Het is de plek waar je nieuwe klanten binnenhaalt, waar je communiceert met uw doelgroep en waar je meestal eenvoudig extra omzet kunt genereren. Denk aan een makelaar die zijn woningaanbod online plaatst, een autogarage waarbij het mogelijk om online een afspraak te maken voor de APK of een evenement waarbij het mogelijk is direct online tickets te kopen.

Brixion kan bedrijven helpen die dat visitekaartje al hebben om nog meer uit hun website te halen. Zelfs als je nog geen idee hebt wat de mogelijkheden zijn of wat het zou kunnen opleveren komen wij graag in contact om daarover mee te denken.

Webshops

Handel die online plaats vindt is de afgelopen jaren explosief gestegen. Van kleding tot witgoed en van winterbanden tot pizza's. Je kunt het allemaal in een paar klikken online bestellen. E-commerce is ongetwijfeld een vak apart. Hoe gaaf is het als je webwinkel helemaal bij jouw bedrijf en jouw werkwijze past in plaats van dat jij je bedrijf moet aanpassen aan een standaard softwarepakket. Bijvoorbeeld door jouw webwinkel te koppelen met bijvoorbeeld Google Shopping, Voorraadsystemen of met jouw pakketvervoerder ontzorgen we jou op de vlakken waar je zo min mogelijk mee bezig wilt zijn.

Wat is er nou fijner dan iedere avond met 1 druk op de knop direct volledig inzicht te hebben in je verkopen, omzet en winst. Klinkt goed toch? Vertel ons wat je graag wilt bereiken met jouw shop. Wij helpen je dan graag om van jouw winkel een nog groter succes te maken dan dat het nu al is.

Webapplicaties

Heb je nog nooit nagedacht over wat automatisering en digitalisering kan betekenen voor jouw bedrijf? Dan heb je waarschijnlijk ook nog geen idee hoe effectief dit kan zijn.

Denk bijvoorbeeld aan Excel-lijsten die rondzwerven op het het bedrijfsnetwerk of kleine routinematige handelingen die steeds terug komen. We hebben al tal van voorbeelden voorbij zien komen waarbij laten ontwikkelen van een maatwerk applicatie voor het bedrijf zoveel verlichting en overzicht geeft. Laat ons je helemaal gratis en vrijblijvend adviseren over wat er mogelijk is voor jouw bedrijf. Er zal een wereld voor je open gaan!

Werken bij brixion

kom jij ons team versterken?